Legyél te is a Faludi G arca! – Csoportos modellfotózás 2015-08-31 – Posted in: Faludi G – Tags: , , ,

Csoportos modellkedés!

Voltál már forgatáson, divatfotózáson? Szeretnél egy márka arca lenni? Szeretsz csapatban dolgozni? Szereted nagyon-nagyon jól érezni magad? El tudod fogadni, hogy nem a tökéletesség a valódi szépség?

Ha mindenre igen a válaszod, tarts velünk és jelentkezz csoportos modellkedés pályázatunkra!

Szeretnénk, ha még közelebb éreznétek magatokhoz az ékszereinket. Visszajelzéseitekből tudjuk, hogy sokat segítene, ha látnátok modellen is az egyes ékszereket. Mikor azon gondolkodtunk, milyen nőtípuson mutassuk be nektek a webáruházban lévő ékszereket, hogy el tudjátok képzelni működés közben is őket, az jutott eszünkbe, hogy a legtökéletesebb modelljeink közöttetek vannak. Szeretnénk őket megkeresni. Szeretnénk benneteket megtalálni.

Úgy döntöttünk, hogy a jövőben a fotósorozataink középpontjába benneteket helyezünk.

csoportos_1

Mindezt természetesen Faludi G-sen képzeljük el. Az első fotózás, amire most pályázhattok, egy nagy közös mókázás formájában kerül megrendezésre a fotósunk, Hevesi Norbert stúdiójában. Ott lesz Timi, aki tökéletessé varázsolja frizurátokat és a készülő fotók hangulatához való sminket készít nektek. Ott lesz egy másik Timi is, aki a szervezésben, az ékszerek kiválogatásában és a jó hangulat megteremtésében működik közre. Természetesen ott lesz Norbi a mindentudó kamerájával és ott leszek én is veletek. Élvezhetjük a stúdió remek kávéját. A könnyű, hideg ebédet a Szilfa étterem csodás séfje készíti. A zenei kényeztetésünkről DJ barátunk Dóka Imre remek válogatása gondoskodik. Laza, nyitott, kötetlen, örömködős nap lesz, a végén rengeteg zseniális fotóval.

Jelentkezés menete

Ha szeretnél te is részt venni, küldd el a fényképes bemutatkozásodat szeptember 30-ig a Faludi G Facebook oldalára üzenetben. Röviden mutasd be magad, és írd meg nekünk, hogy melyik Faludi G kollekció áll a legközelebb a személyiségedhez. Szeretnénk látni téged, ezért a bemutatkozásod mellé egy teljes alakos, és egy közeli arcképet is mellékelj. Nem a klasszikus értelemben vett modell típust keressük 🙂 Téged keresünk! Érdekes, izgalmas, önmagát felvállalni tudó, valódi nőket keresünk! Nem követelmény a tökéletes alak, vagy arc. A szépséget mi az érdekesben, az egyediben és a valódiban látjuk.

Kérünk, csak akkor jelentkezz, ha el tudsz utazni Hajdúszoboszlóra és rá tudod szánni azt a napot erre a remek kalandra. (2015. október 11. vasárnap 9.00-18.00)

Várjuk a jelentkezéseteket minden korosztályból!

Cím: Csoportos modellkedés pályázat

A pályázat kiirója: a Goodwill Kft. (a Faludi G ékszerek kizárólagos gyártója és forgalmazója)

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 30. éjfél

Fotózás időpontja: 2015. október 11. vasárnap 9.00-18.00

 

Zsűrizés

A jelentkezők közül ketten közönségszavazat útján kerültök be a Faludi G modell csapatába, a többi 9 embert, mi választjuk ki.

Zsűrizés időpontja: 2015. október 1.

Eredményhirdetés

A nyerteseket a zsűrizés lebonyolítását követően, maximum 2015. október 5-ig a bemutatkozó anyagban megadott e-mailcímen értesítjük, illetve a Faludi G Facebook oldalán és a www.faludig.com oldalon is közzé tesszük a nyertesek névsorát.

Közönségszavazás

A pályázók által beküldött bemutatkozó anyag a Faludi G Facebook oldalán kerül megjelenítésre. A megjelenített bemutatkozó anyagokra (fénykép, szöveges bemutatkozás) a Faludi G oldal követői szavaznak, a Tetszik gomb használatával.

A pályázó, esélye növelése érdekében a Faludi G által közzétett bemutatkozó anyagot szabadon oszthatja meg saját Facebook profilján.

A közönségszavazáson legtöbb kedvelést elért pályázók kerülnek be a Faludi G csoportos modellkedés eseményére.

Közönségszavazás időpontja: 2015. október 1 – 2015. október 4. éjfél.

A közönségszavazás eredményeként 2 pályázó kerülhet be a Faludi G csoportos modellkedés elnevezésű eseményére.

 

Nyeremény

A nyertes pályázók pénzdíjat vagy egyéb anyagi díjazást nem kapnak.

A nyertes lehetőséget kap, hogy a Faludi G reklámarca legyen.

A nyertes pályázók, részt vesznek a Faludi G kampány- és modellfotózásán. Egy csodás napot tölthetnek a H1 fotóstúdióban, részt vesznek a Faludi G stábjának munkájában és egy szuper közösségi élményben lesz részük a Faludi G modellcsapatában. Tulajdonképpen az egész nap egy hatalmas kreatív buli lesz veletek.

Hálánk jeléül és ennek a csodás napnak az emlékére minden résztvevőt megajándékozunk egy általa választott Faludi G nyaklánccal, illetve küldünk neki a róla készült profi fotókból.

 

Jogi tudnivalók

Minden jelentkező hozzájárul, hogy a róla készült képeket a későbbiekben a Goodwill Kft. a Faludi G reklámkampányai során felhasználhassa promóciós és marketing célokra, azzal szemben semmilyen szerzői jogi követelése nem áll fenn. A nevezéssel a pályázó feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer – külön ellenszolgáltatás nélkül – fotókat és szöveget tartalmazó bemutató anyag készül róla, amely egészében vagy csupán egyes részleteivel megjelenik a Faludi G nyomtatott és online kiadványaiban.

A promócióban résztvevők hozzájárulnak, hogy a Faludi G a későbbiekben megkeresse őket marketing célból, hírlevélben tájékoztassa őket termékeiről, akcióiról.

A pályázók azzal, hogy jelentkeznek a pályázatra, elfogadják, hogy a fotózáson készült képek a Goodwill Kft. tulajdonát képezik, azok publikálása csak a tulajdonos és a forrás megjelölésével lehetséges.

Szervezők vállalják, hogy a jelentkezők és szavazók által megadott adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról rendelkező 2011. évi CXII. törvény adatkezelési rendelkezései alapján kezelik, azt harmadik félnek nem adják át. A pályázó a pályázaton történő részvétellel automatikusan elfogadja jelen Szabályzatot, és kijelenti, hogy megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

A Goodwill Kft. kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a pályázaton való részvétel során, a pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből.

Jelentkezési korhatár: 17 év, szülői beleegyezéssel.

Szervezők fenntartják a jogot a szabályzat bármely pontjának módosítására.