Női energiaáramlás és a feminin létteljesség 2017-07-06 – Posted in: Blog – Tags: , , , , , , , , , ,

Ahogyan azt már több interjúnkban és közösségi média posztunkban olvashattátok, tevékenységünket, inspirációs folyamatainkat és márkaidentitásunkat nagyban meghatározza azon történéseknek a sorozata, melyek minden Nőben lezajlanak azon az úton, amelynek során a női lét sokdimenziós feladataival küzd meg. Nőiség-interpretációink nem elsősorban a hagyományos, szüfrazsettek óta fontos és aktuális kérdéskörök árnyalásában merülnek ki, nálunk a nőiség egy plasztikusabb, generációs szinten is értelmezett tapasztalat tengelypontja, ahol a személyes, zsigeri belső nőiség felfedezésének útjai is kirajzolódnak.

nyaklánc_crystallogenesis_ékszer_luxus_nőiesség_spiritualitás

Nem kívánjuk pátoszos rajongással piedesztálra emelni a női identitást, a valós átélésben, a folyamatos megosztásban, az önelfogadásban hiszünk és abban, hogy a női lét sokfókuszú paneljei a materiális, esztétikai, tárgyalkotási folyamatok során is leképezhetők. Valljuk, hogy azok az élmények, amiket átélünk és vállunkon hordozunk, a gyász, a veszteség, a düh, az öröm, a megelégedettség, az önbizalom, az átélést követően elbeszélendő történetekké kristályosodnak bennünk.

nyaklánc_crystallogenesis_ékszer_luxus_nőiesség_spiritualitás_természet

Életkorunk előrehaladtával talán lassabb, de egyre mélyebb tapasztalatokat élünk meg; ezek hol örök boldogságérzetté, hol pedig mély, fájdalommá formálódnak bennünk. Ahhoz, hogy a női energia áramolni tudjon, szükség van a folyamatos információcserére, a folyamatos elbeszélésekre. Létünk egyik kulcsa a teremtés, az életadás. De ezt nem csupán a gyermekáldás folyamatain keresztül élhetjük meg, hanem az előttünk járó generációk tapasztalatainak elfogadásában és az utánunk jövő generációk támogatásában is.

Hisszük, hogy életünkben többször is újjászületünk egy-egy lezárt szakasz, egy-egy krízis után. Akárcsak a pillangók, magunkba révedünk, bebábozódunk, majd újra kiszabadulunk az életbe és erővel telve nézünk az új feladataink elé.

nyaklánc_crystallogenesis_ékszer_luxus_nőiesség_spiritualitás_magazin

Emlékeinkből, élményeinkből hidat építünk a következő generációnak, mi magunk pedig édesanyánk, nagyszüleink hídjain keresztülhaladva tekintünk az új holnap irányába. Ezen összetett női létfejlődés során erőt és pozitív kisugárzást árasztó talizmánokat gyűjtünk, melyek segítenek emlékezni, feldolgozni, újratervezni és biztonságérzettel töltenek el bennünket. Mindezek jegyében kreáljuk ékszereinket, melyeket a női energiaáramlás és a feminin létteljesség jegyében álmodunk életre.

TALÁLD MEG KEDVENCED LEGÚJABB, CRYSTALLOGENESIS KOLLELCIÓNKBÓL ITT!