FLDG Me & You páros karkötő olajzöld

19900Ft

FLDG páros karkötők, hogy együtt találjátok meg az igazit❤️
A Faludi G új sorozatában először debütál férfi ékszer.
A kollekció darabjai a visszafogott, bevezető színektől az egészen extrém színekig vonultatnak fel ékszereket nektek.
A fényes és a matt, a gömybölyű és a szögletes, az élénk és a visszafogott vizuális elemekkel játszó darabok egymást ölelő szintézisét alkotják a férfias és nőies elemeknek. Pont úgy, ahogy egy szerelemben váltakoznak, ölelkeznek, ütköznek össze, majd olvadnak új harmóniába a férfi és a női minőségek.
Az FLDG Me & You olajzöld karkötőjének mély, naturális  olajzöld elemei tökéletesen harmonizálnak a lávakő matt feketéjével. Modern, letisztult formaterv egy csipetnyi rusztikus, nyers beütéssel a lávakőnek köszönhetően.
Tökéletes választás neked és neki❤️

Ékszereinket kizárólag a legjobb minőségű nemesacál ékszeralkatrészekkel szereljük, így nem allergizálnak, bátran viselheted őket.

-Ékszer anyaga: fusing technikával készült üveg, lávakő, nemesacél
-Karkötő mérete: női: one size: 18,5-20 cm, férfi: S/M: 20,8-23cm vagy M/L: 22,5-24,5cm ( A választott méretet  megrendeléskor a pénztár oldalon megjegyzés rovatba írhatod be.)

Minden ékszerünket azért készítjük, hogy örömet szerezzünk valakinek, ezért ha problémád akadna a webshopunkból rendeld ékszerrel, vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi megígérjük, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kicseréljük bármi másra, aminek értéke eléri a korábbi rendelésed összegét!
Ékszereinket saját márkás csomagolásban, a GLS futárszolgálattal juttatjuk el hozzád 5-8 munkanapon belül.
Weboldalunkon biztonságos fizetési módok közül választhatsz. A bankkártyás fizetésed biztonságáról a PayLike gondoskodik.

TOVÁBBI ÉKSZEREInk