Miss 2.0

2000Ft

A Miss 2.0 kollekciónk a marrakesh 2.0 elemeiből készül.

A legtöbben bizonyára nem is sejtitek, mennyire nehéz elkészíteni mondjuk egyet a marrakesh 2.0 nyaklánc gyöngyszemei közül. Ennél az ékszernél az anyag határait feszegetve dolgozunk és bizony nem egyszer előfordul, hogy nem jól sül össze a szem két része, nem lesz lyuk a gyöngyön, illetve hasonló malőrök.

Ezek a gyöngyszemek nem kerülnek kidobásra, hiszen a kreativ fantázia nem hulladékként tekint rájuk, ezek a darabok ugyan olyan szépek, csak épp annak az adott célnak nem felelnek meg.

A Faludi G-nél nincs hulladék, csak kreatív alapanyag. Nem újrahasznosítunk, hanem az alapanyag adott formájához alkalmazkodva tervezünk. Ha nem hulladékkent, vagy selejtként tekintünk ezekre az anyagokra, hanem kreatív alapanyagként, a tervezés új dimenziói tárulnak fel.

Szerethető, fiatalos és színes kísérleti kollekció született ezekből a félretett szemekből. Találd meg a kedvencedet köztük.

Anyaga: egyedi készítésű fusing üveg, nemes acél, amely nem allergizál
Szemek mérete: 1cm
Nyaklánc hossza: 42cm

    • Ft
Minden ékszerünket azért készítjük, hogy örömet szerezzünk valakinek, ezért ha problémád akadna a webshopunkból rendeld ékszerrel, vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi megígérjük, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kicseréljük bármi másra, aminek értéke eléri a korábbi rendelésed összegét!
Ékszereinket saját márkás csomagolásban, a GLS futárszolgálattal juttatjuk el hozzád 5-8 munkanapon belül.
Weboldalunkon biztonságos fizetési módok közül választhatsz. A bankkártyás fizetésed biztonságáról a PayLike gondoskodik.

TOVÁBBI ÉKSZEREInk