Kísérleti Buli

A 9. Kísérleti Buli véget ért. Jövőre találkozunk

A Kísérleti Buli egy kiállítás és vásár, amit egy évben egyszer rendezünk meg Debrecenben és az online térben a faludig.com oldalunkon. Az új kollekciók bölcsődéje, kreatív játszótér és közösségi tér, ahol a kísérleti ékszereink 94%-át 1000, 2000 és 3000Ft-os áron vásárolhatod meg.
 
Egy olyan művészeti platform és közösségi élmény, mely betekintést enged a designer ékszerkészítés mikéntjeibe, miközben lehetőséget ad arra, hogy felfedezzük magunkat az alkotásban és megélhessük a teremtés örömét a tárgykultúra horizontján
 
A Faludi G 9. Kísérleti Buli témája a fenntarthatóság.
Az idei rendezvényünk ékszerei azt mutatják be, hogy az ékszerkészítés során keletkező üveghulladék miként válik a Faludi G műhelyében kreatív alapanyaggá.
 
 

De mik is azok a kísérleti ékszerek?

A Faludi G műhelyében legalább 20 füzet van telerajzolva, teleírva ötletekkel, tervekkel, ékszerekkel, kísérletek feljegyzéseivel. Átlagosan minden második oldalon egy ékszerterv található. Egy gyors fejszámolás után ez körülbelül 300 terv. Ezeknek a terveknek a történetéről mesélnek a kísérleti bulik. A tervezésről, az alkotói szabadságról, a kreativitásról.

Ennek a történetnek a tárgyiasult lenyomatai a kísérleti ékszereink.

Szeptember 12-től 14-ig megmutatjuk nektek egy hosszú út izgalmas mérföldköveit.
Tarts velünk és válogass online is 1000, 2000 és 3000Ft-os kísérleti alanyaink között.